Selsema oh

August 8, 2011 § Leave a comment

Bila tidur bawah kipas bila bangun je mesti selsema. Siksa juga selsema nih nak tidur pun tak selesa.

Sebab tak bleh tidur pagi nih la aku menulis disini. Aku baru beli handphone baru sebenarnya. Selama nih asyik guna phone biasa saje sebab takut nak guna phone mahal. Maklumlah aku ni jenis careless sikit.

Aku rasa bila tukar phone nih macam aku dah buat perubahan yang sangat besar dalam hidup. Maklumlah tak biasa dengan teknologi nih.

Tapi sebenarnya perlu juga. Bukan lah bertujuan nak riak bergaya or whatever. Aku sebenarnya tak terfikir pun nak beli handphone mahal dalam masa belajar nih.

Tapi bila dapat tahu Abang Hairey buka kedai handphone rasa nak membantu. Sebab tu beli handphone kat dia.

By the way aku kat rumah bujang Shah Alam. Semalam makan dekat Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang.

Ok nak cuba try test tido lagi sekali.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Selsema oh at What happen in my life.

meta

%d bloggers like this: